pyhää ja rovaniemen ostoksia

Heippahei pitkästä aikaa!:) hiihtolomaviikko vierähti tosi nopeesti tuola pyhällä. Joka päivälle oli kaikenlaista tekemistä ja päivät meni aiva silmis. Oli tosi rentouttavaa vaan olla, käydä välillä mäes ja syödä. On nimittäin tullu vedettyä sen verra herkkuja tän viikon aikana et huh huh :D Pyhällä oli sopivan lämmin, eikä onneks mitään -20! Aurinko paisto ihanasti useimpina päivinä ja ravintolois oli paljon ihmisiä. Nukuttiin idan kans joka päivä aika myöhää ja ny luulis jaksavan taas mennä kouluu levänneenä , mutta tosin tää hiihtoloma ois voinu olla kaksiki viikkoa ;) Mäes oli aika paljo ihmisiä ja niillä tuolihisseillä oli rentoa mennä! Nyt parina päivänä iha sielä tunturin päällä oli aivan jumalaton tuuli, nii silmät vaa vuoti ja ei tarvinnu liikkua ollenkaa ku se tuuli liikutti :-D Nii sitte ne tuolihissitki suljettii lopuks voimakkaan tuulen takia.. Pyhän jälkee mentiin bussilla Rovaniemelle ja shoppailtiin siellä muutama tunti ja kyllä sieltä jotain pari juttua löytyki :) Rovaniemi oli muuten AIVAN täynnä japanilaisia! Siis sielä oli tyyliin joka toinen vastaan tuleva ihminen japanilainen, näköjään aika suosittu turistipaikka. Luntaki oli paljo enemmän ku täälä sjoella ja nytte toiki lumi sulaa tosta iha justii pois varmaan, ONNEKS.. Ainaki meidän tie on aivan sulanu, mut onneks vaa ku kesä on vaa lähempänä :-) Tultiin viime yönä klo 4 junalta ja pääsin vasta viideltä nukkumaan, toivottavasti tänää tulee sit vähä paremmat yöunet :D Tuola on nyt nii ihana ilma että vois mennä vaikka uloski jossain vaiheessa :) ja nyt kuvia..!

se meidän hytti oli tommonen pikkunen koppi :D ja meille sanottii vielä 
että se on luksushytti hmm...? mut olihan se ny iha kelpo ku piti nukkuakki =)

kätevä keksintö ;-) harmi vaa että toi pulkka pöllittiin lopuks ku jätettiin
se yhen rinteen viereen tunniks ku mentiin mäkeen :--(

kuuma kaakao <3
kännykkälaatua, ku kamerasta loppu akku :--D
ostin kaupasta randomilla jotain jogurttia ja oliha toi iha hyvää :D
coco pops <3
ja nyt tuleee ne ostokset...
Kahen sormen sormus/ 7,95e ginatricot
 Pitsitoppi/ 14,95e lindex
 Pitsitoppi/ 14,95e ginatricot
Tennarit/ 12,95 h&m
Ystävyyskoru/ 9,40e glitter
 Toppi/ 6,95e h&m
Housut/ 19,95e h&m

Emmä sitte muuta ostanukkaa, muutaku ruokaaa :) 
ja oli kyl paras loma hetkeen! nyt hyvät viikonloput kaikille 
ja maanantaina sitte taas takas koulunpenkille :--)

8 kommenttia:

 1. vähä rentoa!:D olitteko tuola kahestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu asuttiin rivitalokämpäs kahestaan ja oltiin periaatttees kahestaan tuolla reissus! :) mut sitte käytiin aina välillä idan sukulaisen luona syömäs jne.. :D

   Poista
 2. ihana blogi, varsinki kuvat ! :D

  http://oletteihania.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljonn!:) käyn kattomas sunki blogin =)

   Poista
 3. kiva blogi siulla:)! kuvat on kivoja, tosin tää postaus oli venähtäny aika pitkäks:d Mutta ´noi ostokset on kyllä tosi ihania!:)
  http://pinja-youcanalwaysdream.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos paljon!:) ja joo mietin itekki, että tulikohan vähä liian pitkä, mut ei kai sen ny niin väliä ku en sitte yleensä tee kovin pitkiä postauksia :D ja juu käyn kattomas sunki blogin! =)

   Poista
 4. sulla on kyllä hauskoja ja kivoja kuvia täällä blogissa :) oli mukava selailla näitä !

  VastaaPoista