lämmintä

H&M:n vaatteet saapu postiin ja tykkään kaikista paljon. Tilasin sieltä kaks toppia, ballerinat, mustat farkut jotka istuu aivan täydellisesti, ponnareita ja colitsicaprit. Oon ollu nyt kuumees tällä viikolla pari päivää ja on ollu kauheet ongelmat näitten mun silmien kans, koska mun silmät ei tykkää yhtään tosta siitepölystä, joka tuolla ulkona leijuu. Mutjoo tosiaan eilen oli viimesetki kasiluokan kokeet, sää on ollu mitä mahtavin ja tänään alko viikonloppu! JES. Iho vähä palanu ja silleen, mut ei se mitään. Ens viikko meneekin ihan kevyesti, ku on niin rentoja ja lyhyitä koulupäiviä. I like !

8 kommenttia:

 1. Aah niin ihana tää sun blogis! tykkääntykkääntykkään! Sulla on niin ihana tyyli kirjottaa ja pukeutuu ja kaikkee.. IHANA! kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua kiitos paljon tästä ihanasta kommentista!!:')

   Poista
 2. hiukan ihana toi valkone paita (: ja hieno blogi <:

  http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. voii noi pitsiballeriinat on tosi ihanat, haluun kans sellaset :) tosi kiva blogi muutenkin :) käy kommentoimas ja liity ihmeessä myös lukijaksi mun blogiin :)

  http://maybealittlebitnailpolish.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!:) juu käynpä katsomassa ü

   Poista
 4. Täydelliset tossut ♥ i'm in love! Oot kaunis ja sun blogi näyttää hullun kivalle, meen selailemaan eteenpäinkin jauuu !

  http://blumenwies.blogspot.com/

  VastaaPoista