rippijuttuja


Ripari vaan lähestyy ja lähestyy, nimittäin torstaina aamulla sinne olis lähtö. Meillä on käynnissä semmonen kaupunkijakso, joka kestää maanantaista keskiviikkoon. Aamuisin mennään sellaseen seurakunnan luokkatilaan istumaan ja siellä sitten infotaan meille tästä leiristä kaikkea ja välillä myös leikitään. Se alkaa yheksältä aamulla ja kestää kolmeen asti. Ei oo yhtää kiva herätä yheksältä, ku on kesäloma. Onneks enää huominen ! Eilen mun rippimekko kolahti postilaatikkoon ja tykkään siitä tosi paljon. Tänään käytiin äitin kans kaupungilla hakemas rippikengät ja varattiin samalla aika kuvaukseen, sekä parturiin.
nelly.com / 59,95e
Toi ohut naru on sitten vaan se, jolla se pysyy henkarissa. Ihan vaan näin infona, ettei joku luule että se on joku outo olkain:D
click / 39,90e
Nää oli aivan ihanat ja sopi niin hyvin tohon mekkoon, niin päätin ostaa. Pelottaa vähä, ku noissa on 9cm korko, että miten mä noilla pääsen :-D Pitää vähä harjotella eka..
kuva: weheartit
Ajattelin laittaa jotenki tälleen hiukset sitte siel kampaajalla :-)

Tuli aika lyhyt postaus, mutta ajattelin vaan tulla näyttämään teille tätä mun rippimekkoa, kenkiä ja sitte noita hiuksia. Saatan kirjotella tänne vielä huomenna jotain, mutta jos ei näy postausta, niin älkää ihmetelkö kun en päivitä viikkoon:-D

10 kommenttia:

  1. Vähä tuut näyttämään upeelta!! VAU

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko! Aws :3
    Muutenkin kiva blogi :)

    http://picsnbooks.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Aivan upea mekko, kengät ja kampaus! Näytät varmaan sit tosi upeelta :)!

    funderlandbyme.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja hieno blogi !! (:

    VastaaPoista
  5. Meinasin tilata itelleni ton saman mekon :) Hyvältä näyttää ja tykästyin tähän blogiin! Jatkanpa tän selailua tästä :)

    http://marikaoaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista