ALIVE via iPhone

Elonmerkkejä taas vähän tästäkin suunnasta. Mulla on menny koko viikko siinä, että oon päntänny yh:ta ja biologiaa. En oo kerenny tekemään oikeen mitään, enkä näkemään ketään. Yyhoossa oli jotain 17kappaletta päntättävää ja bilsassaki aika mukavasti, niin piti lukea vähä astetta enemmän. Nyt tuntuu vähä siltä, että ens viikko menee samoissa merkeissä, koska pitää tehä yks terveystiedon sanomalehtityö ja lisäks 3 koetta. Ärsyttää että koko ajan tulee vaan enemmän kokeita, eikä aikaa jää mihinkään. Ehkä tää koerumba täs helpottaa pian.

Mutta ei mulla nyt mitään kummempia. Pitäkääs hyvä viikonloppu! Ps. Aika järkyttävä toi juttu missä Lahtelainen nuori skopotyttö oli löydetty tien vierestä kuolleena, kun auto oli ajanu yli ja lähteny vaan paikalta :|

4 kommenttia:

 1. tää blogi on mennyt aika tylsäks kun postailet niin harvoin :( onko sulla kiireitä vai innostus lopahtanu?:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiiän ja itteäki harmitaa ku en oikee kerrenny tänne hirveesti mitään kirjotella, koska on niin paljon ollu kaikkia koulukiireitä :S Tuun heti kirjottelee kun tulee jotain asiaa ja saa nää kokeet yms jutut tehtyä :)

   Poista
 2. miks et voi tehdä toivepostauksia vaan sanot että ''tuun heti kirjottelee kun on asiaa'' eiks se oo tarpeeks asiaa ku me toivotaan jo jotain hei!! :D mut yhdyn edelliseen anoon,oikeesti käyn joka päivä kattoo ootko postaillu mut et oo :( huonepostaus,meikkipostaus ja tämmösii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mut siis ku en oo tehny toivepostauksia ku en ooo kerinny:-) se siinä onkin ku ei oo oikee riittäny aika tähä bloggaamisee.. mut juup! :-)

   Poista