15. JOULUKUUTA via iPhone

Hellou. Tulin heittään tänne joitakin sekalaisia kuvia puhelimestä näiltä päiviltä. Ei oo oikeen mitään kummallista tapahtunu. Oon ollu kavereiden kaa, lukenu viimesiin kokeisiin, harjotellu yhtä biisiä soittamaan pianolla ja löytän uudet farkut! Aivan ihanat, vaikka aluks en oikee tykännykkään. Ja iskäpuoli osti itellensä iPadin, jota saadaan välillä käyttää. Hhee sillä on niin kiva pelata ja selata kaikkee !


Hyvää lauantai-iltaa kaikille !

8 kommenttia:

 1. törkeen ihanat noi farkut!!! :-)<3

  VastaaPoista
 2. Sika hyvin käypi sulle noi maastokuvioiset farkut vaikka ite en semmosista tykkääkkään :) asutko siis omakotitalossa? Ja kui pitkä matka keskutstaan/kaupunkiin missä nyt ikinä asutkaa :D? ja meetkö kouluun millä? Monelta heräät jos koulu alkaa ysiltä ja paljon menee matkassa? sori kauhee kysely rimpsu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oij kiitos!:> hah eipä mitää:D Joo asun omakotitalossa ja täältä on sellanen 6km keskustaan. Mä meen kouluun yleensä pyörällä, mut sit talvisin ku on kauheesti lunta ja kylmä nii meen bussilla. Ja herään suurinpiirtein tuntia ennen :)

   Poista
  2. kulkeeko sieltä siis ihan yleisesti koko ajan busseja? ja kuka toi on kenen kans oot tossa toisessa kuvassa? :) ja vietätkö joulus äitis vai isäs luona? ja onko sulla sit äitis ja isäs uusien puolisojen puolilta sisaruksia?

   Poista
  3. joo kulkee ja se on mun kaveri eerika :) ollaan joka toinen joulu iskällä, joten nyt mennään iskälle jouluks ja ens vuonna taas ollaan äitillä :> joo on kaks siskopuolta ja yks velipuoli:)

   Poista
 3. Hitto oon kateellinen noista farkuista!! Katoin niitä aiemmin, mut rahatilanne ei oikeen antanu myöten :_D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmjep, ei mullakaa ois oikee varaa ostella, mut ei pystyny jättää kauppaan ku noi oli niii kivat :-D nyt sit äkkiä vaa keräämää rahaa ennenku noi loppuu kaupasta, siel oli viel muutama ;D

   Poista