HILJAISUUDEN JÄLKEEN via iPhone

Sorit taas tästä pienoisesta bloggaustauosta. Mun kone ei suostu yhteistyöhön mun kans niin en oo päässyt kirjottelemaan! Aattelin nyt kuitenkin tulla näyttämään itestäni jotain elonmerkkejä edes kännykän välityksellä. Älkää siis ihmetelkö jos kuvat on jotenki hassusti kun tällä ei oikeen näe miten ne menee.

Mulle kuuluu muuten iha jees. Koulu on startannu ja rytmiin on päästy pikkuhiljaa. Nuha ja flunssa tuntuu vähä vaivaavan jokasella nyt ja mäkin olin siis eilen kipeä. Aamulla oli huono olo niin päätin jäädä koko päiväks makoilemaan kotiin ja katoin karhuveljeni kodan. Hah, se on vieläkin hyvä leffa. Ja tänään mummu majouttautui meille yhdeksi yöks, koska mun vaari ja eno lähti ouluun niin se halusi tulla tänne yöks. Tänään yhen tapahtuneen jutun myötä myös tajusin, että kannattaa viettää mahdollisimman paljon aikaa isovanhempien kanssa, jos vaan mahdollista, koska ne kuitenkin aina piristyy siitä ja koskaan ei tiedä milloin ei enää voikkaan.

Ps.mun kuvagalleriassa on näiltä päiviltä ihan sairaasti kuvia, joten nyt tuleekin vähän enemmän kuvia, että jos ei tykkää kauheesti selailla kuvia niin kannattaa skipata.4 kommenttia:

 1. TÄÄ OLI IHAN HUIPPUKIVA POSTAUS!!!! :))) lisää tämmösiä,i like :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh aijaa kiva kuulla!:) Ai meinaatko tämmösellä että paljon iphone kuvia vai mitä?:-)

   Poista
  2. siis vaikka iphonella mut ennemmin kameralla mut siis meinaan et ku näin paljon sun eri päivistäs kuvia :) ja kaiken lisäks sun elämä vaikuttaa kaikinpuolin täydelliseltä..kerro jotain negatiivistä sun elämästä eten kuole tähän mustasukkasuuteen )= ihan oikeasti

   Poista
  3. Olrait :) ja apua en osaa vastata tohon oikeen mitään! Mutta usko pois nii ei se oo täydellistä=)

   Poista