KESÄTÖITÄ&KUULUMISIA

 1.Kurikan pelloolla 2. Ihana uusi tuttavuus xena-koira

1&2. Välillä tuntu että nää korit ei täyty koskaan

1. Tsiikailemas ulos 2. Päiväunien jälkeen jaksaajaksaa!

1. Ihana auringonlasku tuli tosta tolleen peltojen yli! 2. Ihmemansikka

1. Klo 7 aamulla kun kaikki muut nukkuu 2.-

1. Pyöräiltiin tuolla aika paljon. Yhtenäkin päivänä tuli pyöräiltyä semmoset 50km. 2. Lennätin ekaa kertaa leijaa, jeee.

1. Meijän sapuskat 2. Fressinä pellolla, noot. Hahaa onneksi oli noi ripsienpidennykset niin näytin edes vähän järkevämmältä, nimittäin en edes jaksanut raahata meikkejä mukaan tonne.

1. Kotiin tullessa huomasin, että oli tullu pikku rajat. Ihoa alko kiristää kyllä ihan kivasti vipana päivänä ja palettua tuli jonku verran, mutta onneks se on muuttunu jo rusketukseks. 2. Tangomarkkonoilla käytiin pyörähtääs

1. Koklaas uutta kiinalaista ja täytyy sanoo et oli tosi hyvää! Sushia tuli myös maistettua ekaa kertaa. Se merilevä oli pahaa, mutta muuten oli hyvää. Oon kuullut että aluks sushi on pahaa, mutta mitä enemmän sitä syö niin sitä parempaa. En tiiä pitäskö vielä uusiks sitä sitten kokeilla :D 2. Outfit

1&2. Lapsenvahtina. Haettiin pizzaa kotipizzasta, nam!

1. Kokeilin toissapäivänä tehä pitkästä aikaa ihan perus mansikkabanaanimustikka pirtelöä ja oli tosi hyvää! Vois kokeilla vaihteeks jotain uusiakin makuja. 2. Löllöttelyä ihan vaan yksin kotona sohvalla viltin alla ben&jerryä syödessä ja leffoja katsellessa

1. Iltapalaa 2. Äää miks mun kone tekee tätä koko ajan? Se on ilmeisesti hajoamassa sillä se pysyy jonkun aikaa auki ja sit tulee vaan sininen ruutu ja keskenkaiken sammuu. Hmph. Muutenkin kivasti hajonnut toi näyttö ja siihen on tullut tommonen hieno pallo, enkä edes tiedä miten se on tullu.

Huhhuh sain julkastua tämän justjajust, sillä mun kone on sammunut jo tämänkin postauksen aikana noin 5 kertaa. Pitäis varmaan huoltoon viedä, mutta eniveis moikka kaikki! Mansikkamaalta on nyt kotiuduttu jo melkein viikko sitten ja ajattelin nyt tulla jokusen kuvan kanssa kertomaan mitä mulle kuuluu ja mitä oon viikon aikana tehnyt. Eli ensinnäkin kun mansikkamaalle olin lähössä, niin fiilikset oli vähän että 'pitäiskö muka jaksaa viikkoo poimia ja herätä joka aamu 5.30'. Mutta voin nyt jälkeenpäin sanoa että kyllä kannatti ja oli huippukivaa! Oli ihanaa asustella maalla keskellä peltoja ja kaikkea rauhaa, kun ei ihmisiä ollut kovin lähellä eikä autotkaan ajellu edestakas ikkunan alla.

Siellä oli tosi mukavia ne vanhemmat, yksi meidän ikänen, kaksi -95 syntyistä ja sitten kolme kappaletta 4-10 vuotiaita lapsia ja niiden kaikkien kanssa tuli tosi nopeeta juttuun. Siellä oli myös venäläisiä mansikanpoimijoita, joista pari oli meidän ikäisiä. Niidenkin kanssa tuli vähäsen juteltua enkkua. Yhtenä päivänä mentiin niiden venäläispoikien ja talon asukkaiden nuorten kanssa uimaan yhelle louhokselle jossa oli lähdevettä joka oli siis ihan sairaan kirkasta. Oli ihan huippukivaa ja oli tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin.

 Pitääkin kattoa jos vaikka menis ens vuonna sinne mansikkamaalle uusiksi, vaikka selkä vähän rasittuikin niin parin työpäivän jälkeen alkoi helpottamaan kun tottu siihen kyykkimiseen, eikä herätyksetkään ollu niin kamalia, vaikka aluks vähän tiukkaa tekikin. Ja kaikille vielä siis selvennykseksi eli menin mun kaverin kanssa kahestaan sinne ja asusteltiin meidän asuntovaunussa. Joka päivä siellä keiteltiin itellemme ruoat ja muutenkin nukuttiin ja elettiin sielä. Oli kyllä varmaan tän kesäloman parhain kokemus tähän mennessä! Nyt vaan sit odottelemaan jospa palkka tulis ja voisi vaikka tehä vielä jonkun reissun tehä johonkin suuntaan ennenkuin loma loppuu hehheh.

5 kommenttia:

 1. kivoi kuvii :)

  kurkkaathan ➜ twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus, hienoja kuvia c: ja kiva ulkoasu!

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. aivan sikakiva postaus! :)
  oot tosi nätti <3

  http://minnaa97.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tuleeko enää postauksia....?:(

  VastaaPoista