KIPEENÄ

Äsken tuli hirvee himo postailla ku eipä oo oikei muutakaa tekemistä. Makaan nyt siis sängyssä 38 asteen kuumeessa jo hyi hemmetti mikä olo! Lihaksia ja päätä särkee sen verran ettei tiiä miten päin pitäs olla. Oon vaa juonu ja juonu mehua ja syöny buranaa. Tuntuu muutenki että jokanen on tällä hetkellä kipeenä.. Toivottavasti kerkeen parantua viikonlopuks ku perjantaina pitäis mennä kattomaan se uus twilight ja launtaina mun synttäreiden kunniaks syömään amarilloon ! Ja nyt ettei tulis ihan kuvaton postaus, niin päätin väsätä jonkulaiset kollaasit kännykän kuvista.
 1.feeling sick 2.joku random kuva maanantailta 3.en pääse oikeesti sängystä ylös 4.latasin tähä jonku kivan ohjelman ja nyt oon muokkaillu ahkerasti noita kaikkia kuvia
1.tässä mä 2.eerika tuli espanjasta täs yks päivä vähä astetta tummempana! 3.<3 4.monday's outfit

Nyt mä jatkan tätä sängys makoilua ja voisin alkaa kattomaan jotain elokuvaa tai jtn..
Laittakaa jooko pliis niitä kuvapostausideoita lisää että voisin tehä sen jossain vaiheessa? :)

8 kommenttia:

 1. Eikä, säki kipeeenä!:( keiden kaa meet syömään?:) tee kuvapostaus sulle tärkeistä ihmisistä! ellet oo jo tehny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp!:< ihan tuskaa tää.. ja kavereiden kaa, en oo viel ihan varma ketä pääsee. Joo voisin harkita! kiitos ideasta :)

   Poista
 2. ehotin jo tonne edelliseen postaukseen :)

  VastaaPoista
 3. tee kuvapostaus siitä et kuinka oot muuttunu parin vuoden aikana =)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Sitten kun ois jotain hyvii kuvia :S Mulla on ollu kauhee kiire koko viikon etten oo kerenny tehä oikee muutaku lukea kokeisiin :-D viikonloppuna ehkä!

   Poista