TURKU


Loma tuli ja meni. Tai no nyt on vielä jäljellä tämä viikonloppu, mutta sitten pitäis ahertaa koulujuttujen kanssa kesälomaan asti. Onneks ulkona on alkanu sentään aurinko paistamaan enemmän, eikä oo niin pimeäkään niin jaksaa vähän paremmin ja on paljon pirteempi olo. Ihanaa muuten kun pääsin vihdonki postaamaan IHAN KUNNOLLA, mutta tälläkin hetkellä teen tätä äitin koneella. koska mun oma kone ei ole vieläkään kunnossa. Mutta tosiaan oltiin siis perheen kanssa turus. Eleltiin semmosessa aika isossa holiday clubin omistamassa rivitaloasunnossa. Oli kyllä vaihteeks ihanaa päästä seinäjoen rajojen ulkopuolelle johonkin isompaan kaupunkiin. Käytiin turussa shoppailemassa kaupungilla, mistä löysinkin vihdoin farkut, laukun, bikinit, huivin ja vähän alusvaatteita. Sekä käytiin uimassa caribia nimisessä kylpylässä, jossa oli ihana ulkoallas!, syötiin kuolla ja nukuttiin pitkään, katottiin netflixistä pari leffaa jne.. Viikko meni taas todella nopeeta eikä sitten yhään huvittais palata takasin kouluun. Nyt aion tänä viikonloppuna vielä nukkua pitkää kun voi, olla vaan kotona, alottaa äikän päättötyön tekemistä, jota ei muuten yhtään huvittaisi tehä ja tässä on vaan enää viikko aikaa tehdä se. Mutta nyt lopettelen tän kirjoittelemisen, joten tässä teille vähän kuvia, kun kerrankin innostuin kuvaamaan kameralla, enjoy !

IMG_7459 IMG_7462 IMG_7368 IMG_7351 IMG_7571 IMG_7201 IMG_7562 IMG_6040 IMG_5960 IMG_5920 IMG_7109 IMG_6043 IMG_7208 IMG_7218 IMG_7219 tilasin netistä joku aika sitten mun puhelimeen fisheye linssin ja tolla on ihan sairaan kiva kuvailla! IMG_7438 IMG_7404 IMG_7335 IMG_7315 IMG_7584 IMG_7503 IMG_7228

10 kommenttia:

 1. Paljonko toi kalansilmä makso? :-)

  VastaaPoista
 2. tositosi kiva postaus! =) voisitko seuraavaks tehä toivepostauksen? Ja oon toivonu tätä jo päässäni pitkään et postaus miten hoidat hiuksias ja kerrot kaikkee muuta niistä millä hoidat yms :) uskon että muutkin tykkäis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm kyllä mä ehkä jossain vaiheessa voisin tehä! Mä en kyllä vaan hoida näitä juuri paljoakaan mutta pistetään korvan taakse :-)

   Poista
 3. oi lisää tämmösiä postauksia! (: onko porukkas minkä ikäsiä? siis äitis ja isäs ja niiden uudet kumppanit? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Siinä 45 tienoilla suurinpiirtein :)

   Poista
 4. Oi sulla on ihan super kivoja kuvia! Tuo maisema kuva on tosi kaunis :)

  http://twentywayss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. mooi, tosi kiva blogi sulla! :)
  älä loukkaannu, mut pakko kysyyn et ootko uskovainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos :> ja en loukkaannu, enkä oo mitenkää erityisen uskonnollinen:)

   Poista