SECOND OF DECEMBER

Huh. Tästä viikosta selvitty ja viikonloppuki tässä jo meni. Meillä oli tosiaan 3 koetta ja yks terveystiedonprojekti joka piti tehä loppuun. Oon ollu aika mestari nois aamuherätyksis, ku oon nimittäin nukkunu maanantaina ja tiistaina molempina päivinä pommiin 2 tuntia, huups. Väsäsin sitä tt hommaa johonki 4 asti yöllä ihan silmät ristis niin ihmekkös.
Lumiki on tullu taas takasin maahan (jee) ja pakkaset kiristyny, niimpä kävin ostamas perjantaina uuden iiiiihanan talvitakin. Ah ihanan lämmin ja kivan värinen!
Värjäilin täs yks päivä hiuksia taas vähän tummemmiks, tykkäään! Näitä pitäis ehkä vielä vähä ohentaa ku on vähä liian paksut, mut ää emmätiiä pitäiskö. Ja on muuten sen verran sähköset ton pakkasen takia, oikee liimautuu naamaa pitkin :D
Ja nyt ihan pakko lopettaa ja mennä pakkaileen koululaukkua ja kattoon noi kaikki kouluhommat valmiiks. Hyvää kouluviikoo kaikille ja muistakaa tsempata viel vikat viikot ;-)

10 kommenttia:

 1. Ihana takki! Mistä se on? (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii! Unohdin mainita, mut kappahlista löysin :)

   Poista
 2. älä vaan mee ohentamaa hiuksias! aivan ihanat noin paksuna:) moni antais mitä vaan että sais noin paksut ja ihanat hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos<3 mutta nii,toisaalta nää on tosi kivat ku on paksut, mutta ois helpompi hoitaa jos ois ohkasemmat :/ kattoo ny.. :)

   Poista
 3. ihanat nuo sun hiukses!:) ja tosi ihana tuo takkiki paljonko makso?

  VastaaPoista
 4. nyt niitä toivepostauksia !! :D huonepostaus esiiim? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeps :) huonepostauksen saan todennäkösesti toteutettua aika pian, kunhan saan kasattua tänne yhen pöydän! :)

   Poista